Hvad er Weablog?

Weablog er en ny blogportal med allerede 1400 bloggere i europæiske lande, der er især mange aktive danske bloggere i weablog portal.

Weablog – bliv blogger i dag

Måske er du allerede blogger eller måske tænker du “hvorfor blogge”? Der findes et utal af gode grunde til at blogge, og med Weablog er der endnu flere af dem.

1. Virksomhederne kommer til dig gennem weablog portal, og du sparer besværet med selv at opsøge dem.
2. Du vælger selv, hvilke opgaver du vil tage, når du er en del af Weablog.
3. Du kan tjene mange penge på at være blogger for Weablog.
4. Det er fleksibelt at blogge for Weablog.

Blogging kan være noget for dig, der har din egen blog (eller overvejer at starte en), dig der godt kan lide at arbejde hjemmefra, dig der ønsker fleksible arbejdstider, dig der er kreativ og kan skrive om mange forskellige ting. Hvis du kan nikke-genkende til nogle af disse aspekter, så skal du overveje Weablog – bliv blogger i dag.

Weablog – match din virksomhed med danske bloggere

Når du sælger et produkt eller en service, kan det ofte være fordelagtigt for dig, at andre snakker om dit produkt, især online hvor mange kan læse om det. Men hvordan finder du egentlig en blogger, der vil skrive om dit produkt? Det kan være lidt af en jungle, og det er derfor en god idé at henvende dig til en blogportal som weablog portal.

Weablog matcher din virksomhed med de bloggere, som de mener passer bedst til din branche og type af produkt eller service, hvilket gør det nemt for dig som virksomhed at vælge de rette danske bloggere at samarbejde med. Med weablog portal har du også mulighed for at kommunikere med bloggere på forskellige opgaver via Weablog, som har et online beskedsystem.

Blogger eller virksomhed? Klik her for at læs meget mere om Weablog.