Hvis man ønsker at tage en uddannelse inden for business model innovation, kan man med fordel læse mere om det på nordicexecutiveacademy.dk. Der kan man læse mere om business model innovation og om deres internationale forretningsudviklings programmer, som de tilbyder topledere, specialister, forretningsudviklere og entreprenører. Hvis man ønsker at tage en uddannelse inden for business model innovation, kan man læse mere om deres lederuddannelse Executive Leadership Programme på deres hjemmeside. Det er et kort forløb, hvor hovedemnerne er innovation, forretningsudvikling og eksekvering/ledelse.

En kort lederuddannelse

Uddannelsen kræver kun 8 dages fravær fra nuværende job. Det er et kort, men intensivt forløb, hvor deltager lærer mere om bl.a. business model innovation. Det kan være en udfordring at være en del af udvikling af forretningsmodeller, derfor er der også undervisning om dette. Udvikling af forretningsmodeller er en stor del af arbejdet, derfor er det vigtigt at arbejde med dette. Deres deltager har meget fokus på udvikling og vækst, og melder sig på forløbet for at lære af de bedste eksperter of professorer.

Læse mere om deres uddannelser

På hjemmesiden kan man læse meget mere om deres forskellige uddannelse. De har ikke krav til forudgående uddannelser, men hvis man ønsker at programmet giver mening, skal man have 10 års erfaring som leder og sidde på et strategisk niveau. Deres deltagere tænker ofte uden for rammerne og ønsker at gøre en stor forskel i deres virksomhed. Nogle virksomheder vælger kun at sende en enkelt leder til at udføre programmet, andre virksomheder sender alle deres ledere. Dette giver dem mulighed for at sammen få de samme værktøjer de kan anvende i deres virksomhed. Der er mange virksomheder der gøre dette, da de kan se en stor forskel.

Brug hjemmesiden

Hvis man ønsker at deltage i kurset, eller ønsker at sende en ledergruppe fra virksomheden på deres kurser, kan man læse meget mere om det på hjemmesiden.