Går man rundt og spekulerer på, om man måske i år skal tage tyren ved hornene og tilmelde sig et af de Nordic Race arrangementer, som finder sted rundt omkring i landet? Er grunden til, at man endnu ikke har fået meldt sig til, at man er i tvivl, om man har den rette fysik og styrke til at klare de store udfordringer? Hvorfor så ikke simpelthen bare give det et forsøg? På den måde har man jo forudsætninger for at afgøre, om man har brug for ekstra træning, eller ganske enkelt vælger at sige nej tak til fremtidige løb. Mange tror helt fejlagtigt, at det er forbeholdt de få at deltage i løbet. Sådan forholder det sig dog bestemt ikke.

Staben bag Nordic Race har oparbejdet et fantastisk ry og er kompromisløs, når det handler om at sikre sig den absolut bedst mulige kvalitet i sine arrangementer. Det særdeles spændende løb i København, tager ud til lokaliteter over hele landet og giver masser af glade danskere mulighed for at prøve kræfter med den ekstreme motocrossbane. Der er tale om en bane med forhindringer, der varierer i karakter og sværhedsgrad, men de 5-6 km har helt sikkert noget, som vil kræve såvel hurtighed som styrke og teknisk kompetence. Det er derfor en rigtig god idé at træne inden denne fantastiske event, så man kan præstere sit yderste.

Mon ikke, at de fleste deltagere, uanset køn og alder, bruger dette løb København til at teste deres egen formåen. Der er i høj grad mulighed for at konkurrere med såvel sig selv som med andre. Så har man lidt af et konkurrencegen, ja, så er det da bare om at finde løbeskoene og sportstøjet frem, ligesom 30.000 andre har gjort ved de 25 events, der hidtil har været arrangeret. På hjemmesiden kan man se, hvor i Danmark, man har mulighed for gratis træning i det fri. Klik ind på Nordicrace.dk og find ud af, om der er et sted i nærheden og bliv klar til det næste Nordic Race forhindringsløb.