En rubiks cube er noget som er lavet for mange år siden, og man kan Køb Rubiks cube her på nettet til ingen penge. Der er nogle som slet ikke gider at prøve kræfter med sådan en, og så er der dem som prøver at sætte verdensrekorder i at løse denne rubiks terning hurtigst mulig. Det er noget som kan give knobs i hjernen, hvis det er man ikke kan finde ud af løse den, men det kan også give noget respekt hvis man kan gøre det hurtigt.

Der var engang en lille dreng, som fandt ud af hvordan den virkede sådan en rubiks cube, og skrev han manualen ned eller hvordan man skulle løse den, og så solgte han den for 50 cent, og det blev han en meget rig dreng. Det er alt andet lige noget som ligger fortiden til, og selvom sådan en rubiks terning er blevet løst millioner af gange før, er det jo bare en personlig sejr hvis det er man får løst den i en god tid. Det er der ingen som kan tage fra en.

God hjernegymnastik

Det er en hel god ting hvis man er til sådan en professorterning her, for det er noget som klassificeres hjernegymnastik. Det er alt andet lige noget som aldrig har været dårligt for din hjerne, og man opfordrer derfor også folk til at prøve sådan nogle ting selv. For det kan alt andet lige være med til at ændre ens liv, eller måske bare lige give det lidt ekstra bid når man først kan løse sådan en her. Det er jo noget for de kloge hoveder, og hvis man kan løse den må man jo også anse sig selv for at være klog. Der er nogle klubber, som man kun kan være med i hvis man er klog nok.

Det kan være man kan ansøge til en af disse steder, hvis det er man løser sådan en professorterning helt selv. Det betyder i hvert fald at man kan holde tungen lige i munden, og man kan regne det ud selv siger også noget i sig selv. Det er i hvert fald en god tidsrøver for tid til tid.