Overvejer man at få en tandprotese, men er man i tvivl om, hvor man skal have det foretaget? Det er de færreste, der ved ret meget om tandproteser, hvad enten der er tale om en hel- eller delprotese, inden man mere eller mindre akut står i en situation, hvor man ganske enkelt har brug for en. Hvis man har mistet én, flere eller alle sine tænder, er det måske på tide at få en professionel tandtekniker til at tage et nærmere kig på tandsituationen. Det kan for eksempel gøres hos Tandprotesehuset.

Det er en kæde af klinikker spredt ud over en stor del af landet, som er specialister inden for tandproteser af den højeste kvalitet. Pt. findes der tandproteseklinikker i følgende byer: Brørup, Kolding, Silkeborg, Viborg, Højbjerg, Esbjerg, Vejle, Aalborg, Odense, Farum og Lyngby. I flere af byerne er der indgået et professionelt samarbejde med “Godt Smil Tandlægerne”. Nogle steder har man endda valgt at tage samarbejdet ét skridt opad og deler de samme lokaler. Det er naturligvis en fordel for såvel tandlæger og tandteknikere som klienter. På den måde spares der en masse tid, fordi tandbehandling og tandprotesearbejdet kan foretages inden for de samme mure. Det giver herudover også tryghed for den enkelte klient, fordi man kender klinikken og det personale, som arbejder der.

Når man har besluttet sig for en tandprotese, er det en god idé at undersøge, om man eventuelt har ret til et tilskud til tandprotese. Det kan ske fra kommunen, eller hvis man er medlem af Sygesikring Danmark, som er en privat sygesikring. I klinikken er personalet meget gerne behjælpeligt med at informere og rådgive om de forskellige tilskud til en hel- eller delprotese. Skulle man ønske det, udarbejder de også gerne et økonomisk overslag til kommunen. Herved undgår man selv at skulle bruge tid og energi på at finde ud af, hvilke regler der gælder for evt. tilskud til tandprotese i éns tilfælde. Læs mere om klinikken på Tandprotesehuset.dk.