Mangler du en god inspiration til at tilbringe tid med din familie eller måske dine venner?
Så kan i overveje at tage på en hyggelig og sjov telttur alle sammen, hvor i både kan få jer nogle lidt nye udfordringer, styrke jeres sammenhold og generelt bare hygge jer sammen uden at skulle tænke på dagligdagens stress og jag.
Hvis i ikke har prøvet at slå et telt op før, eller generelt at have været på sådan en telttur så bliver det ihvertfald en sjov udfordring at teste det hele af, og se hvor godt i fungere ude i naturen.

Men hvad skal man have med på sådan en telttur?
Først og fremmest skal du selvfølgelig have et telt med, som også har nok plads til jer alle samt jeres ting – medmindre i sætter pressening op mellem træerne til jeres ting, så de kan være tørre.

I skal have jeres primære hverdagsting, madras og sovepose, nem mad som kan laves over bål, drikkevarer, måske en powerbank der kan holde – der er jo ikke net i skoven!
I kan medbringe nogle sjove spil eller lignende så i kan hygge jer – og hvis der er en sø i nærheden, så kan i tage badetøj med.
Bare husk at i er skoven væk fra alt, der er mange dyr og ingen andre til at se jer – så make up er heller ikke nødvendigt for den sippede teenager.