Virksomheder indenfor forskellige brancher kan få brug for hjælp til udvikling og produktion af sine produkter. Der kan blive brug for et smedeværksted, som kan varetage diverse opgaver indenfor netop det smedearbejde, som virksomheden har brug for. Smedeværkstedet KK-metal kan varetage mangeartede opgaver indenfor smedearbejde samt metalbearbejdning. De kan levere både serieproduktioner samt detaljerede specialopgaver. Det er desuden et værksted, som varetager projektstyringen fra idé til udvikling og produktion.

Metalbearbejdning

KK-metal har op til flere års erfaring med metalbearbejdning og kan derfor udføre sådanne opgaver både i forhold til små og store emner. Til dette arbejde har de netop avancerede maskiner, som kan udføre opgaverne til perfektion i samarbejde med dygtige medarbejdere. Metalbearbejdning dækker over adskillige processer, som medarbejderne mestrer til perfektion.

Den nyeste teknologi

Dette smedeværksted lægger vægt på at følge den nyeste teknologi og investerer i nye maskiner, så de kan levere det bedste produkt til konkurrencedygtige priser. Det er desuden med til at de kan levere full service løsninger indenfor fremstilling af emner i almindeligt stål, rustfast stål, aluminium og diverse andre metaller af høj kvalitet. Med avancerede maskiner kan de tilbyde pladebearbejdning, svejsning samt maskinbearbejdning udført af faguddannede medarbejdere med stor ekspertise.

Ikke to opgaver er ens og KK-metal bestræber sig på at finde den løsning, som er bedst til det produkt og det emne, som den enkelte virksomhed efterspørger. De er netop specialister i at fremstille de kundespecifikke emner. Samtidig er det muligt at kontakte dette smedeværksted og få et uforpligtende tilbud angående sin forespørgsel.