Hvis din virksomhed allerede har været ude og investere i løsningen med Microsoft Dynamics C5. Så ved I sikkert også, at programmet er ved at løbe ud. Eller levetiden for det er i hvert fald. For i stedet bliver der skiftet over til Microsoft Navision, og det er også derfor at Microsoft stopper opdatering af C5. Hvis din virksomhed endnu ikke har fået gjort noget ved jeres software, og derfor stadig kører rundt med Dynamics C5. Så var det måske en meget god ide, at klikke sig ind på hjemmesiden, som man bliver linket til her. For at se, hvordan man skal forholde sig til hele denne situation, og hvad der er vigtigt at tage stilling til.

Kom i gang med det samme

Jo før man får det ordnet jo bedre, fristes man næsten til at sige. For det er bedre, at have helt styr på teknologien bag, så man ikke skal gå og bruge en masse energi på at tænke over, hvornår det mon skifter over. Og om man kommer til at miste noget data i overslytningen. Specielt ikke, når det er så nemt, som at man klikker sig videre her med det samme, og så kan man ellers gå i gang. Derfor skal man heller ikke tøve. For jo før det er ordnet, jo bedre kan man have det i maven, når det endeligt skifter over.

Læs meget mere på hjemmesiden her

Hvis man kunne tænke sig at vide mere om overflytningen fra C5 og til Navision. Så kan man finde alle de informationer, man har brug for, når man klikker sig ind på den hjemmeside, som der er linket til her i denne artikel. Her kan man også læse mere om priser, og hvad der ellers kunne være interessant, når nu man står, og skal have hele systemet skiftet over. Det vil i hvert fald være en og god ide, at kigge nærmere på mulighederne. Da man ellers lige pludselig står med et program, som ikke virker. Hvilket der ikke er nogen, som vil være interesserede i heller.