Rejs nemt og billigt fra Tyskland med dansk rejsebureau

Det er de færreste som ikke drømmer om at tage på en familieferie, hvor det handler om rendyrket afslapning. Men det kræver ikke bare tid, det kræver også penge. Men hvad skal man lige gøre for at spare penge og samtidig komme på drømmeferien? Her er et par spændende tips.

Flere og flere rejser fra Tyskland

Flere og flere har fået øjnene op for at rejse til drømmedestinationerne fra Tyskland, blandt andet fra Hamborg lufthavn og det er der en rigtig god grund til. For det første er det langt billigere at rejse fra Tyskland i sommerferiehøjsæsonen. For det andet flyver mange rejseselskaber direkte fra Hamborg lufthavn og til feriedestinationen. Årsagen til at det er billigere i vores højsæson er fordi, mange af de tyske familier først har skoleferie senere i juli og derfor er højsæsonen slet ikke startet i Tyskland i uge 27, 28 og 29. Det betyder, at det bliver langt billigere for de danske familier at rejse fra Tyskland i disse uger fremfor fra Danmark. Det kan derfor også varmt anbefales at vælge rejser fra Tyskland.

Dansk rejsebureau sætter fokus på rejser fra Tyskland

Skal du på charterferie og leder efter gode rejsetilbud, har Jasø Rejser sørget for en søgemaskine på deres hjemmeside, som kan finde frem til alle de bedste tilbud med afrejse fra Tyskland. Jasø Rejser har mange samarbejdspartnere som er med til at sikre en rigtig god ferieoplevelse for feriegæsterne rundt om i Europa. Derfor betyder det også, at de kun har de bedste samarbejdspartnere, som sikrer en god ferieoplevelse med afrejse fra Tyskland.

Nemt at rejse fra Tyskland

Når du vælger restpladser fra Tyskland f.eks. med afrejse fra Hamborg er fordelen, at du ikke skal rejse særligt langt til lufthavnen. Man vælger selv hvor fleksibel rejsen skal være til selve Hamborg lufthavn. Der afgår både busser og tog til Hamborg lufthavn. Man kan også vælge at tage egen bil og der er gode og billige parkeringsmuligheder ved lufthavnen.