Garn er noge som bliver brugt meget i dag, fordi man kan godt lidt at strikke. uld er en af de arter af Garn man kan finde rundt omkring i dag, og der er også andre slags man kan få fat i, men det kommer jo an på hvad det er man skal strikke. Hvis man på et eller andet tidspunkt skulle løbe tør for Garn, kan man altid gå ind på nettet hvor man kan købe lige så meget som man nu har brug for. Det er forresten heller ikke noget, som er dyrt at få fingrene i hvis man handler med det inde på nettet. Her er der også meget større udvalg end andre steder.

Der er mange ting som man kan få bakset sammen når man strikker, og hvis man eksempelvis mangler et par hyggesokker til når man går rundt derhjemme er det også bare med at lære hvordan man strikker i første omgang, og så må man ellers gå i detaljerne senere hen. Det er også en god måde at lave en anderledes fødselsdagsgave eller julegave på, og kan man helt sikkert også få noget sjovt ud af.

Noget at strikke med

Det hænger sådan sammen at man skal selvfølgelig også have nogle Strikkepinde til at strikke med og det er noget som man får herinde på nettet også. Her er der også mulighed for, at man måske kan finde nogle Strikkepinde som ikke er ligesom alle de andre. Det er også her at man finder mange af de opskrifter der er på de mange designs, såsom trøjer, sokker, halstørklæde. Så det er også bare med at gå i krig med alle de ting man nu kan ,og så se om man kan få strikket et eller andet lækkert sammen i sidste ende.

Det er en god af hobby af mange årsager, men det er nok også det at man kan lave andre ting i mens som sat læse en bog eller se tv, eller man kan endda sidde og have samtaler med andre imens. Så det er en god ting for dem, som elsker at sidde for sig selv og bare hygge eller sammen med andre.