Hos Nielsens finder du både godt tøj til kvinder, mænd og teenagers.
De tilbyder nemlig et stort, lækkert sortiment som strækker sig med produkter som er lige for enhver uanset smag og budget.
Du finder her både tøj, sko og andre lækre accessories til at matche med dine outfits.

Nielsens er en tøjvirksomhed som blev etableret helt tilbage i 1961, og er en dansk familieejet virksomhed.
Virksomhedens kerneværdi er at tilbyde og forhandle et stort udvalg af moderne tøjmærker af høj kvalitet, til hele familien.
Desuden finder du Nielsens produkter til en konkurrencedygtig prisklasse, så du kan finde noget lige for dig uanset hvor meget du er villig til at spendere.
Nielsens har nuværende 18 butikker fordelt rundt i hele Danmark, så du har mulighed for at tage et kig forbi din nærmeste butik – hvis dette ikke er muligt, så kan du også finde Nielsens online, hvor de har en webshop og kundeservice, hvis du skulle ske at mangle hjælp eller have et spørgsmål.

Hos Nielsens finder du de nyeste og lækreste styles til både mænd, kvinder og teenagers – du finder nemlig både ‘teenz’-kategorien til unge drenge og piger.
Du finder mange lækre brands som du allerede kender, og endda Nielsens egne mærker – begge til konkurrencedygtige priser!
Nielsens opdaterer hele tiden deres sortiment, så du kan finde det nyeste nye på markedet, og har muligheden for at opgradere dit klædeskab til sæsonens styles!

Shop de nyeste sommerstyles hos Nielsens og få opdateret dit klædeskab, så du er klar til at indtage sommerens strabadser uanset om du skal på stranden, sommerfester og meget andet – uanset hvad du kan lide, så er du nærmest garanteret at finde det hos Nielsens!

Så mangler du en ny garderobe eller vil du måske bare gerne have noget nyt? Så er det bare at tage et kig forbi en af Nielsens 18 fysiske butikker eller online – der er altid en medarbejder til at hjælpe dig!