Mangler du et effektivt rensningsanlæg til forskellige komponenter?

Når man har produktionsfaciliteter som producerer forskellige enheder, skal der som regel også være et rensningsanlæg som sørger for at produktet er klar til at blive pakket. Der findes i dag rigtig mange forskellige rensningsløsninger til industrien, da det kræver forskellige løsninger alt efter hvad du producerer. Her er Anmasi eksperter i rensetekniske løsninger.

Hos Anmasi kan du få mange forskellige standardløsninger som fjerner alt fra olie- og kølesmøremidler, nyt og gammelt rust, epoxy, rensninger af produkter produceret af en 3D printer og vask af gummielementer. Skal du f.eks. have fjernet rust enten nyt eller gammelt fra reparationsprodukter eller flyverust, fjern du mest effektivt rust ved at anvende ultralydsrenser. Ultralydsrensning foregår således at den blandes med vand på 55 grader som på kort tid kan fjerne korrosionen. Dette kan også klares manuelt. En ultralydsrenser fjerner også olie og fedt fra produktionsdele.

Leder du efter en grundig forklaring på renseløsningerne, er du altid velkommen til at ringe og få vejledning.

Producerer din virksomhed enheder eller komponenter gennem en 3D printer, kræver dette ligeledes også en rengøring inden for ultralydsrensning. Du kan finde flere typer af ultralydsrens, de er nemlig specialister på området. Derfor kan du også få en specialløsning såfremt du mangler dette i din produktion. Deres ultralydsrenser fås i flere forskellige serier alt efter størrelse og kapacitet. De er alle driftssikre og meget effektive til rensning af flere forskellige typer komponenter.

Kunne du godt tænke dig at møde dem, kommer de på flere messer. På den måde kan du selv tage en snak med en af konsulenterne, og få lidt mere at vide om, hvad de kan tilbyde. Hold øje med deres hjemmeside, hvor de løbende opdaterer med nyheder.