Mangler du en effektiv sparringspartner til karriererådgivning? Se mere her!

Der kommer tidspunkter i ens eget liv, hvor man står ved en skillevej. Det kan være i personlige relationer eller i forbindelse med et job. Hvis det på noget tidspunkt havde været en nem beslutning, havde man hurtigt klaret det og valgt en vej i sit liv. Men det er det som regel ikke. Karrieren er i dag en meget stor del af vores identitet og det er noget som vi går op i.

Står du som ledig lige nu, kan du få rigtig god karrierevejledning hos jobvision.dk. De har beskæftiget sig med rådgivning om karrieren i mange år, og har derfor også kompetencerne til at give dig effektiv feedback og sparring. Ikke én person er den samme, og derfor er deres rådgivning heller ikke. Du får personlig og skræddersyet rådgivning om karrieren, da det for jobvision.dk handler om dig personligt, dine kompetencer og hvad der motivere dig til et nyt job. Læs mere her om karriererådgivning

Når du står som ledig og vil søge job, hjælper Job Vision dig med flytte på dine personlige og faglige udvikling, så flere jobmuligheder afdækkes. De fungerer som din coach til karriere og lytter aktivt til dine ønsker i forhold til dit næste drømmejob.

Job Vision er et udviklingshus for mennesker som enten har mistet deres arbejde eller som ønsker et karriereskifte. De hjælper med såvel karriererådgivning såvel som rekruttering til virksomhederne. For Job Vision handler det om dig og din karriere, og sørge for at du kommer i arbejde. Er du interesseret i at få sparring om din karriere eller karriererådgivning, er du velkommen til at kontakte dem og høre hvordan du kommer i gang. Job Vision har et karrierecenter, som man kan kontakte alle hverdage. Karrierecentrene ligger placeret rundt omkring i Danmark. Du kan derfor finde en afdeling i nærheden af din bopæl.