Lær om Moderne kunst, kosmos og malerier i denne artikel og bliv klogere på kunsthistorien.
Hvordan betegner man egentlig moderne kunst?
Moderne kunst omfatter kunstnerisk arbejde produceret i en periode, der strækker sig nogenlunde fra 1860‘erne til 1970’erne , og betegner stil og filosofi af kunst produceret i løbet af denne æra. Udtrykket er normalt forbundet med kunst , hvor traditioner fra fortiden er blevet kastet til side i en ånd af eksperimenter . Moderne kunstnere eksperimenterede med nye måder at se på og med friske ideer om karakteren af ??materialer og funktioner kunst. En tendens der var væk fra fortællingen , var karakteristisk for den traditionelle kunst , mod abstraktion er karakteristisk for megen moderne kunst . Nyere kunstneriske produktioner kaldes ofte moderne kunst eller postmoderne kunst.


Moderne kunst begynder med malere som Vincent van Gogh , Paul Cézanne , Paul Gauguin , Georges Seurat og Henri de Toulouse – Lautrec De var alleafgørende for udviklingen af moderne kunst. I begyndelsen af det 20. århundrede var Henri Matisse og flere andre unge kunstnere , herunder pre- kubisterne Georges Braque , André Derain , Raoul Dufy , Jean Metzinger og Maurice de Vlaminck revolutionerede kunstverdenens Paris med “vilde” , multi-farvede , udtryksfulde landskaber og figur malerier ,
Kritikerne kaldte deres kunst fauvisme.
Henri Matisses to versioner af The Dance betød et centralt punkt i karrieren og i udviklingen af ??moderne malerier. Den afspejlede Matisses begyndende fascination primitiv kunst : Den intense varme farve imod den kølige blå og grønne baggrund markerer den rytmiske række af de dansende nøgne formidlere, der giver følelser af følelsesmæssig befrielse og hedonisme .
Så er du blevet klogere på moderne kunst!