Ønsker du et kvalitetskøkken lidt ud over det sædvanlige, så kan et køkken fra Rotpunkt være sagen. Her er der kælet for detaljerne og funktionaliteten, så det hele går op i en højere enhed. Hos Rotpunkt kan du få et køkken helt efter dit hoved, et køkken, der passer til dig og din families behov – og ikke mindst, en køkkenløsning, efter jeres smag og stil.


Er du ude efter et rustikt køkken, der er milevidt fra de gængse, hvide køkkener, vi ser i stor stil i mange af de danske hjem? Rotpunkt er leveringsdygtige i køkkener, der ikke nødvendigvis emmer af enkelhed og sterile miljøer. Du kan vælge mellem mere end 300 standardfarver og 26 korpusfarver, så du på den måde kan sammensætte dit helt eget, unikke køkken, der inspirerer til kreativitet og hyggestemning. Ønsker du et hvidt køkken, er det dog bestemt også en mulighed – her får du blot et hvidt køkken med et ekstra twist og stil. Kom ind og få en snak med en af vores professionelle rådgivere hos Rotpunkt køkken Esbjerg

Køkkener til alle typer

Er du gør-det-selv typen eller ønsker du en totalløsning til dit næste smarte og funktionelle køkken, så hjælper vi dig gerne. Vi har alt, hvad hjertet kan begære i køkkenelementer. Vores kunders mange ønsker har givet os en masse brugbar viden og erfaring i årenes løb – det er derfor, vi kan designe flotte og unikke køkkener, så et køkken aldrig bliver en standardvare.

Faglig rådgivning under hele processen

Rotpunkt rådgiver om alt fra skabslåger, greb, bordplader, vask, armatur til hvidevarer, så du er sikret velkvalificeret og faglig rådgivning under hele processen. Høj kvalitet, nøje udvalgt funktionalitet og smukt design – det er, hvad du får, når du vælger en drøm af et køkken fra Rotpunkt. Så er der kun én ting tilbage at sige: lad dit drømmekøkken blive til virkelighed.