Kreativitet er ikke svært

Det sværeste med kreativitet er at komme på idéerne, men ofte er man så heldig, at en masse andre er kommet på gode idéer, og så skal man bare selv udføre dem. Det er f.eks. muligt at købe selvklæbende bogstaver eller skræmmefugle til vægge og vinduer, og på den måde kan man personliggøre sit hjem. En af måderne til at få sat gang i flere kreative projekter i hjemmet, er at søge inspiration på nettet eller i sin omgangskreds. Der er mange personer, der laver fine projekter derhjemme, og de deler gerne ud af deres idéer og erfaringer. På den måde kan man få en fremgangsmåde, råd til hvor tingene skal købes og billeder af hvordan resultatet kan se ud. Hvis man ser nogle flotte og kreative ting hjemme hos folk man kender, skal man ikke være bleg for at spørge til råds. Billige klistermærker .

Et hyggeligt børneværelse

De selvklæbende bogstaver kan blandt andet bruges på børneværelser. Uanset alder, kan man lave nogle kreative sætninger eller ord, der på en sjov måde giver barnet kendskab til bogstaver. Man kan få klistermærkerne i forskellige farver, skriftstørrelser m.m. Med kreative projekter er målet ikke altid at få et smukt resultat – men at have det hyggeligt og sjovt undervejs. Hvis man dekorerer væggene på børneværelset sammen med sit barn, vil man helt sikkert få nogle sjove timer ud af det. På bogstaverogtal.dk finder man et stort udvalg af klistermærker i både tal, bogstaver, figurer og andre mønstre.

Klistermærker på vinduerne

På hjemmesiden findes også skræmmefugle, som er beregnet til at klistre på vinduer og på den måde skal skræmme fugle til ikke at flyve ind i vinduerne. Fuglene er naturligvis forskellige og kan derfor passe ind i en lang række af forskellige hjem. Skræmmefulge i mange størrelser. De fleste af fuglene er sorte og vil derfor kunne passe til andre farver i hjemmet uden at være iøjnefaldende på en dårlig måde.