Værdi for dit brand

Hos Markant reklamebureau i Kolding skaber de resultater for deres kunder. De er drevet af kreative ideer og relevant og langtidsholdbar kommunikation, uanset om slutmålet er mere salg, flere leads eller højere kendskab.
Selvom de har til huse i Kolding, er de ikke begrænset af geografi. de løser opgaver for store og små brands over hele landet, og de har mange varer på hylden. Når du samarbejder med Markant som digitalt bureau, vil du opleve, atdei er strategisk, kreativt og digitalt stærke inden for udvikling af kommunikationsstrategier, koncepter og kampagner, emballagekommunikation, design, branding, content marketing, film, 3D og produktion.

Forbrugernes adfærd

Alt kommunikation basere på indsigt i kunderejsen og forbrugernes adfærd. Som reklamebureau følger Markant-reklamebureau mediebilledets konstante forandringer, og ved, at relevant og sammenhængende kommunikation løfter dit brand, trænger igennem støj og giver dine kunder den bedste oplevelse på tværs af medier.

Resultaterne skaber Markant ikke alene, men sammen med dig. På baggrund af et fælles strategisk afsæt, videndeling og et tæt samarbejde gør de dit brand kendt på den rigtige måde til den rigtige målgruppe ? med en skarpt skåret kampagne, et iøjnefaldende filmspot, emballage med masser af Ta? mig effekt, effektiv branding eller kreative digitale løsninger.

Fødevare tjenesten TIL TJENESTE

Fødevaretjenesten er et team af dedikerede fødevarekommunikatører hos Markant, der ved hvordan den rigtige fødevarekommunikation får dine varer til at ende i forbrugernes kurv igen og igen. Følg Markant på Instagram og få frisk viden og usødet inspiration til det, der rører sig i dag ? og i morgen ? inden for mad, emballager og design. Hvis det ikke skal være MARKANT, hvad skal det så være?