Vil man give sit barn de bedste betingelser for at styrke sin balance og motorik både nu og fremadrettet? Som forælder ønsker man naturligvis at give sit barn en dejlig og tryg tilværelse med masser af dejlige aktiviteter fra dag ét. Det kan gøres på mange forskellige måder – og én af dem er den skønne Sansegynge.

Rund gynge, baby gynge, motorik gynge eller sansegynge. Kært barn har som bekendt mange navne. Den såkaldte sansegynge er i høj grad blevet en del af mange børnefamiliers liv og nyder den dag i dag stadig utrolig stor popularitet hos såvel de alleryngste som de noget ældre børn – og så selvfølgelig hos de kære forældre. Og, det er helt bestemt ikke uden grund, for kvalitet fornægter sig jo som oftest ikke. Hvis man vælger at investere i den originale sansegynge, får man både lækkert design og godt dansk håndværk i en klasse for sig.

Hos virksomheden Sansegynge fremstiller man stadig sansegyngen her i landet og bestræber sig altid på at levere et kvalitetsprodukt, som lever op til de højeste standarder. Det var Erik Hougaard, der tilbage i 2001 lancerede den første sansegynge, som i dag stadig produceres med håndkraft og i det lille firma Sansegynge i Vonge. På virksomhedens hjemmeside kan man finde masser af inspiration og bestille præcis den sansegynge, som opfylder éns behov.

Gyngen findes i henholdsvis en inden- og en udendørs version. Forskellen på de to modeller er ene og alene længden på snoren, som gyngen skal hænges op i. Det betyder, at snorelængden på gyngen til indendørsbrug er påsat en forlængersnor, som dog nemt kan fjernes, så modellen også kan anvendes udendørs. Sansegyngen fås i tre farver, nemlig sort, rød og gul. Herudover findes der ekstra tilbehør til gyngen, såsom puder og kanter i diverse flotte farver, som matcher gyngen. Men, hvorfor ikke selv gå ind og se sig om efter en rund gynge på hjemmesiden? Det kan anbefales.