Hårtab kommer med alderen?

Hårtab, det er noget mange kender, men knap så mange snakker om. Det er et stille tabu blandt mange mænd, og mange søger hjælp i det skjulte hos fx crescina.dk .
Men hårtab er ikke noget man bør skamme sig over, det er en helt naturlig del af det at være mand, og at som tiden går, ja, så mister man altså bare håret på hovedet.
Det almindelige hårtab man ser hos mænd, skyldes ofte at hårløget er mere følsomt overfor stoffet dihydrotestosteron (DHT), som bliver dannet udfra det mandlige kønshormon testosteron. DHT er med til at hæmme hårvæksten.(Kilde: apoteket.dk)

Behandling af hårtab


Der findes flere forskellige typer behandling af hårtab. Her kommer der et par forskellige muligheder, der alle tilbydes hos, crescina.dk.

– Anti hårtab; her går man ind og forstærker hårsækken der ligger rundt om hårroden, og beskytter den. Dette vil medfører at hårroden ikke løsriver sig for tidligt, og der er på den måde denne behandling prøver at stop hårtab.

– Genvækst; den behandling handler mere om at få nyt hår til at vokse frem, end det handler om at stop hårtab. Det der sker det er at man går ind og styrker hårroden naturlige fysiologiske egenskaber. Dette gør så at håret bedre kan skabe en genvækst. Denne behandlingsform hjælper desværre ikke på hårrødder der allerede er helt hentørret og døde.

Hvad skal man gøre for at komme igang?

Hvis du nu sidder der ude og er lidt i tvivl om du måske er begyndt at blive lidt tyndere på toppen eller at du tit finder hår rundt omkring, som fx på puden om morgen eller på kammen efter du har brugt den, så kunne det være at du skulle smutte ind forbi crescina.dk hvor de har en god skala, der kan fortælle dig lidt om hvilket stadie du eventuelt er på, i forhold til at hårtab.

Så hurtigst muligt tjek hvad din status er, og hvis det ser ud til at begynde med hårtab, så er det med at komme i gang med behandling, så der er så meget hår at arbejde med som muligt.