Gør din boligdrøm til virkelighed

Har du ikke fundet drømmeboligen endnu, kan der være gode muligheder ved at bygge sit eget hjem. Du får nemlig mulighed for at få et hjem som er tilpasset alle dine ønsker og behov ned til de mindste detaljer. Mangler du konkret sparring og inspiration, kan du book et gratis møde hos Klahn arkitekter.

Hvad får du gennem et gratis møde?

Det er her du kan fremlægge dine ønsker og ideer og få afdækket dit rådgivningsbehov. Klahn arkitekterne holder mødet hos dig, det kan derfor gøres når du har tid og plads til mødet. Et møde med en arkitekt tager ikke mere end 30 minutter og her vil det også blive afklaret om Klahn arkitekter skal være din byggerådgiver. Der er fokus på den gode dialog, der skal nemlig både være plads til faglighed og til dine ønsker og behov. klahn arkitekter er ikke tilfredse før du er tilfreds med din nye bolig.

Fra idefasen til konkrete pakkeløsninger

Klan Arkitekter er med i byggeprocessen fra start til slut, men du kan også vælge specialtilbud eller konkrete løsninger på enkelte områder. De støtter dig fra idefasen til selve konkretisering af budget og en byggekontrakt. Herfra tilbyder de også byggekontrol og meget mere.

Leder du efter konkrete pakketilbud, finder du dem også her hos disse arkitekter. De kan blandt andet hjælpe dig med tilbygning af en 1. sal, tilbygninger eller et nyt tag. Det kan være komplicerede opgaver at løse på egen hånd, og det kræver derfor rigtig god vejledning og ikke mindst faglighed af allerhøjeste kvalitet, begge dele har Klahn arkitekterne. Og det er derfor også en god idé at overveje denne hjælpe. Der kan nemlig være mangle komplikationer og overvejelser som kræver ekstra hånd p.g.a den eksisterende bygning for at det bliver en succes.

Du finder mange gode tips og byggeråd på deres hjemmeside klahn-arkitekter.dk