Leder man efter et sted at handle briller i Lyngby? Hvorfor så ikke overveje Cornelius-k.dk, som ligger på Klampenborgvej 250? Er synet ikke, hvad det har været? Så er det måske på tide at få foretaget den synsprøve, som vil afsløre, om øjnene har brug for lidt professionel hjælp. Måske er man allerede den lykkelige ejer af et par briller, men kunne godt tænke sig et ekstra par? Der kan ske meget i løbet af en travl dag. Hvis uheldet skulle være ude, og man af en eller anden grund mister sine briller eller får dem skadet, er det skønt at have et par i reserve. På den måde undgår man frustrationer ved pludselig ikke at kunne agere, som man plejer. Har man blot et mindre nedsat syn, er det ikke det helt store problem. Det kan det dog være, hvis éns øjne er så dårlige, at man ikke kan færdes uden sine briller. Hvad enten der er tale om det ene eller det andet scenarie, er det vigtigt at have en optiker, som man har tillid til.

Hos Cornelius K er man professionelle til fingerspidserne. Personalet består af fagligt kompetente medarbejdere, der har stor erfaring på området. Når man træder ind ad døren til butikken, mærker man straks, at der lægges stor vægt på at yde en imødekommende og venlig service. Der er ingen tvivl om, at kunden er i centrum. Det er helt sikkert også en vigtig årsag til, at mange københavnere, der vil handle briller i Lyngby, vælger denne serviceorienterede brillebutik.

Herudover har butikken et utroligt spændende udvalg af brillestel. Mange af disse findes på messer i udlandet, og man kan derfor tilbyde brillestel fra både mindre, eksklusive brillemagere til nogle af de absolut største brands inden for brillestel. Hvad enten man er til det sidste nye eller foretrækker klassikere, findes de på hylderne i butikken. Hvorfor ikke gå ind på butikkens hjemmeside og ved selvsyn se, hvorfor mange køber briller i Lyngby hos Cornelius K?