Rigtig mange danskere går og drømmer om at have deres egen webshop, og det er der mange gode grunde til. En rigtig stor andel af al handel foregår i dag på internettet, og det er både billigere og mere rentabelt at drive en webshop sammenlignet med en fysisk butik, fordi man i så fald slipper for at bruge penge på et dyrt butikslokale, som gerne skal have den helt rigtige beliggenhed. Derudover er det ganske ligetil at starte med at drive en webshop. Først og fremmest skal man finde ud af, hvad det er, man gerne vil sælge. Derudover kræver det, at man har en webshop løsning, så man rent faktisk også kan komme i gang med at forhandle sine produkter.

Vælg den rette løsning

Når det kommer til webshops, og hvilken løsning man skal benytte sig af, så er der rigtig mange forskellige muligheder at vælge imellem. Det er derfor en rigtig god ide at starte med at klargøre sine behov, inden man vælger en udbyder. Der findes for eksempel nogle forskellige løsninger, hvor man kan integrere løsningen med andre programmer. Det kan også være, at det viser sig, at man faktisk har behov for en B2b webshop, og så kan det vise sig, at man har nogle andre behov, end man umiddelbart først havde troet.

Et godt bud på en Professionel webshop løsning kan NP Ecommerce, som er en løsning baseret på det verdenskendte system Magento, og som samtidig kan integreres med Dynamics 365 Business Central. Med denne B2b webshop får man en fuldt integreret webshop løsning, som synkroniserer de forskellige data, og på den måde slipper man for at indtaste sin data flere forskellige steder.

Derudover får man solid hosting med i pakken, og man kan dermed altid være sikker på, at webshoppen kører, som den skal og ikke går ned. Det kan være altafgørende for webshop-ejere, da nedetid kan resultere i mistet omsætning.