Hvis man ryger, så har man sikkert også oplevet de forskellige gener, der kan være ved dette. Det vil sige, at man måske ikke kan få vejret, fordi man bliver påvirket af den måde, som røgen er i lungerne på. Det kan også være, at man synes det lugter, og faktisk er generet ret meget af disse lugtgener. Så kunne man i stedet for overveje, at skifte over til en e cigaret i stedet for. For her undgår man faktisk mange af disse gener. Læs mere her » omkring hvad man kan få ud af at skifte.

Få en lugt og smag, som er meget bedre

Når man ryger på e smøg, så kan man nemlig få dem med mange forskellige smagsnuancer. Det betyder også, at man kan slippe af med den ubehagelige lugt af røg, som der er både for en selv, men også for ens omgivelser. Og det er der sikkert mange, som vil sætte pris på. Ikke mindst en selv, fordi man ikke længere behøver at gå og lugte af askebæger, når det er man ryger.

Billigere at ryge på denne måde

For mange vil det også være en del billigere, at ryge på el cigaret sammenlignet med almindelige tobakscigaretter. Så man kunne måske også finde den økonomiske motivation i, at skifte over til denne i stedet for. For når man kan spare penge, så er der mange, som bliver en del mere motiveret. Og det er da også bare med at prøve det af, for at se om det kunne være noget for en.

Her kan du købe alt det, som du skal bruge

Hvis man kunne tænke sig en damp cigaret, så kan man med fordel bruge det link, som man finder i denne artikel. For her kommer man videre til en hjemmeside, hvor man kan købe det hele fra. Så det er både nemt, og behøver heller ikke at tage specielt lang tid, ved at man gør det på denne måde. Så det er bare med at komme i gang med det samme. Så man kan få alle fordelene med sig.