Drømmen om at arbejde for sig selv

De fleste har haft drømmen om, at få lov til at være sin egen chef på den ene eller anden måde. Den frihed der er i, at selv skulle træffe beslutninger og bestemme hvordan tingene skal gøres, fremfor at skulle tage ordre. Det at man kan få lov til tænke selv og gøre tingene på sin egen måde.

Ikke kun for en iværksætter i Kolding

Har du haft disse tanker om at blive iværksætter, men ikke har modet til at springe ud i det, kan du søge hjælp hos House of Innovation i Kolding. Her kan du få gratis rådgivning og støtte – samt få hjælp i forhold til lokaler og møbler. Så i bund og grund, kan du komme her og få en god start på netop din ide. Det er ikke kun hvis du er iværksætter i Kolding at det kan være en god ide, men folk fra hele landet kan få gavn af denne virksomhed. Føler du ikke helt du er iværksætter endnu, men blot har en god ide, kan du også komme forbi og få en samtale om hvordan det kunne se ud hvis valgte at springe ud i det. Start din egen virksomhed her.

Virksomheder i kolding

Alle kan være innovative

At være innovativ handler ikke om din alder, dit køn eller andet – alle har en iværksætter i sig. Vi kan være med til starte en virksomhed, vi skal blot turde springe ud i det. Det er formentlig her den største hæmsko ligger for folk. At man føler man skal sige op fra sit nuværende arbejde for helt at kunne fokusere på sin ide. Der er ingen der dikterer hvordan netop du skal føre din ide ud i livet. House of Innovation er der ikke for at bestemme hvad du skal gøre, men for at inspirere dig og give dig tanker om hvordan det kan gøres. Alt efter hvilken ide man har, kan man starte i det små og dermed kun bruge sin fritid på sit projekt. Nogle ideer kan være en smart app som er med til at gøre livet lettere for nogle andre – en sådan ide, kan for nogen ordnes efter arbejde og i weekenderne.

Så ligegyldigt hvilken ide du har og om du er Iværksætter i kolding eller nogen andre steder i landet, så tag et smut forbi House of Innovation – det naturlige sted at starte.