Kalkovnen

Biler og sjov

Forkæl børnene med et nyt og sjovt brio tog

Populært trælegetøj

Når man kigger på trælegetøj, så er det ofte noget, som vækker minderne omkring barndommen. Det er stadig noget af det legetøj, som er meget populært. Med et brio tog kan ens børn også selv komme til at oplev Læs mere »

Køb en billig bil til hele familien

Det kan være dyrt at købe en bil som hele familien kan være i. Når man skal købe bil, er der mange ting man skal tage højde for, derfor kan det være en god idé at få vejledning af nogen som har prøvet det før og som kan give nogle gode rå Læs mere »

Skal du af med din gamle bil?

Skrot din bil i dag!
Hvis du vil af med din bil, så skrot din bil – se mere information her:

Hvis du skal af med din gamle bil vil det helt sikkert være en god idé at få den skrottet. Der er ikke nogen grund til at bruge forfærdelig l Læs mere »

Penge i stedet for en skrotbune

Det er alt andet lige en meget bedre ide med en bunke penge end en bunke skrot, og hvis man siger anderledes er man ikke rigtig klog. Der er nogle som ender op med en skrotbil, og det er jo gerne noget man skal følge helt til døren, det er bare ikk Læs mere »

Mange billige dele

Har man en gammel skrotbil, så kan det være en god ide at få den afleveret hos en skrotforhandler, der er villig til at give en, en meget attraktiv skrotpræmie i form af kontanter, som der ikke skal betales skat af. Kunne man derfor godt tænke s Læs mere »